Wereldarmoededag 2023

Woensdag 17 oktober 2023: Je Huis = Je Thuis

Woensdag 17 oktober 2023 organiseert het Platform tegen Armoede weer een grote manifestatie in de grote zaal van Kunstmin. Op Wereldarmoededag. Van 19.00 – 21.00 uur vindt er een goed en leuk programma plaats. Vanaf 18.00 uur kun je al binnenlopen voor koffie/thee en een broodje. Dit keer gaat het over WONEN ! JE HUIS = JE THUIS. Steeds meer mensen hebben moeite met het vinden van een woning, sommigen hebben een baan maar zijn toch dakloos. Dit is in triest. En daar willen we iets tegen doen.

Veel mensen hebben zorgen of ze wel een woning kunnen krijgen, of over de energie/huur lasten, of over schoon en veilig kunnen wonen. Het is een programma voor en door bewoners.

Met Muziek, Dans, Informatie, Dordtse Diamanten, Wethouder Peter Heijkoop, een Huis van Karton, Filmportretten en veel gezelligheid.

Presentatie is in handen van Marjolein Meijers en Arie Lengkeek
Toegang is gratis.

Je kunt gratis kaartjes/tickets bestellen via deze link
Max. 4 kaartjes p.p. Voor meer kaartjes mail naar info@platformtegenarmoede.nl

Voor informatie en vragen: info@platformtegenarmoede.nl

Organisatie: Platform tegen Armoede i.s.m. Kunstmin, Gemeente Dordrecht, Samen Dordt, Buurtwerk Dordrecht en ViaCultura.

Gertjan Kleinpaste in gesprek met Riet Duykers van Platform tegen Armoede over 17 oktober Wereldarmoededag. Een belangrijke dag om aandacht op te roepen voor de vele mensen die dag in dag uit strijden tegen armoede. In samenwerking met Gemeente Dordrecht, Samen Dordt, Buurtwerk Dordrecht, Via Cultura en Kunstmin wordt op deze dag een gezellig, muzikaal, informatief en inspirerend programma samengesteld.